لنزوم

لنزوم، چشمی به سمت رویدادهای روز

لنزوم

لنزوم، چشمی به سمت رویدادهای روز

محتوا، خواص و نحوه استفاده از دلال (دلار، درار یا نمک سبز)


سبزی دلال که با نام های درار، دال و نمک سبز نیز شناخته می شود، چاشنی خوش طعمی است که با سبزیجات و نمک درست می شود. اکثر مسافران شمال کشور با این ادویه آشنایی دارند. اما محتویات، امکانات و نحوه استفاده از سابجی دلال را نمی دانند. در این متن با مواد اولیه، نحوه استفاده و خواص دلال برای بدن آشنا می شوید.

سبزیجات

چوچک سنگین

گشنیز

خنده

آن را همانطور که هست رها کن

پوستر

اودی (پونه کوهی وحشی)

بوانجیر

سرسام

بارامبو (لمون)

نمک

دلال در شمال کشور با سبزیجات مختلف تهیه می شود.

این ماسالا معمولاً از مخلوط 4 تا 5 سبزی و نمک تهیه می شود.

امتحان کردن ترکیب های سنتی مختلف تنها راه برای یافتن ترکیب مورد علاقه شماست.

6 ترکیب مختلف سبزیجات برای تهیه دلال

مصنوعی، خوک و حلوا

نعنا، گشنیز، بارامبو و حلوا

پیش نمایش، خالص، چک در بنجار

نعنا، گشنیز، جعفری

نعناع، ​​چوچاق، خلوش و خانش

نعنا، جعفری، گشنیز، سیر، ارزن، آویشن

نحوه استفاده از دالال (USD/DAR) یا نمک خام

1. با خیار بسیار خوشمزه است; به عنوان جایگزینی برای نمک روی خیار بمالید.

2. در سالاد شیرازی به جای نعناع خشک استفاده می شود.

3. با میوه های ترش یا شیرین مانند آلو، بادام، توت فرنگی، کیوی، پرتقال، سیب و سیب ترش مصرف شود.

4. در آب میوه می ریزند; آب پرتقال با گلپر طعم عالی دارد. با آب توت فرنگی هم خوشمزه است. این ادویه را می توان به جای نعنا در لیموناد و موهیتو استفاده کرد.

5. استفاده از آن در اسموتی های ترش و شیرین مانند اسموتی موهیتو، اسموتی توت فرنگی، اسموتی کیوی و اسموتی سیب این نوشیدنی ها را خوشمزه تر می کند و به کافی شاپ داران توصیه می شود.

6. با یک قاشق کوچک از این ادویه و نصف لیمو ترش با مالت تلخ یک نوشیدنی بسیار خوشمزه به دست می آید.

7. ماست و دوغ طعم و عطر بسیار خوبی می دهند. از آنجایی که گرم محسوب می شود، می تواند اثر خنک کنندگی ماست و دوغ را خنثی کند.

8. معمولاً گیلانی ها از این ادویه در غذای خود استفاده نمی کنند، اما افرادی که در خارج از گیلان زندگی می کنند و به چوچاق، حلوا و به طور کلی سبزیجات تازه محلی دسترسی ندارند، از این ادویه برای گیاهان معطر در غذای خود استفاده می کنند. (سبزیجات محلی خشک و معطر گیلان را می توانید از فروشگاه اینترنتی عطر گیلان تهیه کنید.)

9. این چاشنی با مرغ، ماهی و خورش خوب جواب می دهد، اما باید بدانید که مقداری نمک دارد و نمی توانید زیاد از آن استفاده کنید.

10. ترکیب آن با آب بادمجان و اسفناج بسیار خوب است.

11. با گشنیز بپوشانید و با سالاد بخورید.

12. گیلانی ها غذایی دارند به نام آلوچه دشکن (دشکن توخالی یا هلیکاتی)؛ این غذا را با کوبیدن مقدار زیادی آلو با چرخ گوشت یا سنگ و اضافه کردن این ادویه به آن درست می کنند. ترکیب میوه آلوچه له شده و آبی که از له شدن آن خارج می شود بسیار خوشمزه است.

طرح دلال کارخانه

اخطار: (چون در دلال نمک وجود دارد، به دلیل مفید بودن آن، هر روز به مقدار زیاد مصرف نشود).

• از تنظیم جلوگیری کنید

• پیشگیری از سرماخوردگی در معده

• هضم راحت تر غذا

• درمان تورم

• جلوگیری از اسیدی شدن

• پیشگیری از رفلاکس معده

• قند و کلسترول خون را کاهش می دهد

کاهش فشار خون (اگر محتوای نمک کم باشد)

• با داشتن فیبر کافی به عملکرد دستگاه گوارش کمک کنید

• اگر حاوی نعنا باشد گلبول های قرمز را افزایش می دهد

• کمک به جوانسازی پوست و مو

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد